111 Etherische Olie voor Ontstekingen | Kaneel, Rozemarijn en Vetiver Olie

Etherische Olie voor Ontstekingen

Etherische Olie voor Ontstekingen

Er zijn anti-ontsteking geneesmiddelen beschikbaar, hoewel ze een aantal bijwerkingen hebben waar u voorzichtig mee moet zijn. Gelukkig zijn er een aantal natuurlijke essentiële oliën die een veilige en effectieve behandeling voor ontsteking kunnen bieden.

Hieronder vindt u een recept voor een anti-ontstekings scrub. Gebruik deze verfrissende scrub in de ochtend om spier- en gewrichtspijn te verlichten en de geest en het lichaam op te wekken.

Ingrediënten:
• 1 cup (180 gram) Bruine suiker
• ½ cup (120 ml) Kokosnoot olie
• 6 druppels Rozemarijn olie
• 8 druppels Zoete Sinaasappel olie
• Afneembare glazen pot

Beschrijving:
Plaats de bruine suiker en kokosolie in een blender. Voeg de etherische oliën één druppel per keer toe. Meng tot het glad en volledig gemengd is. Breng het mengsel over naar de pot en sluit het dicht. Om te gebruiken, doe een klein beetje op je handen en masseer voorzichtig in de huid. Vermijd gevoelige gebieden en spoel het af. Schrobben zal de huid gladder laten voelen en de omloop verbeteren. Gebruik zo nodig, tot een paar keer per week. Bewaar de pot op een koele, droge plaats om de houdbaarheid te verlengen.

Etherische Olie voor Ontstekingen

Etherische olie Cassia
Kaneel

Kaneel

Kaneel olie verbetert de bloedsomloop, waardoor spieren en gewrichten van pijn en stijfheid worden verlicht. Kaneel kan deze reliëf veroorzaken doordat het bloedverdunning bezit.

Rozemarijn
Rozemarijn

Rozemarijn

Gebruik Rozemarijn olie voor zijn antispasmodische en pijnstillende eigenschappen. De twee chemische verbindingen die Rosemary een top-notch pijnvechter maken zijn Carnosol en Carnosic; Ze helpen bij het verminderen van ontsteking in de spieren en gewrichten, terwijl ze ook als antioxidanten optreden. Als u migraine regelmatig ervaren, is het zeer voordelig om verdunde rozemaire etherische olie aan de tempels toe te voegen.

Etherische olie Vetivert India
Vetiver

Vetiver

Het anti-ontsteking vermogen van Vetiver olie is grotendeels te danken aan zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. Vetiver is gunstig bij het ondersteunen van de bloedsomloop en kan helpen bij extreme weersomstandigheden. Het is geweldig voor het verlichten van pijn in verband met artritis.

Een reactie plaatsen