111 Hoe kies je een Etherische Olie | Test eerst je olie voordat je het gebruikt

Hoe kies je een Etherische Olie

Hoe kies je een Etherische Olie?

Afhankelijk van uw behoeften, moet u voorzichtig kiezen welke essentiële olie het beste voor u is. Etherische oliën kunnen worden gebruikt in aromatherapie of zelfs als verdunde actuele crème voor verschillende huiduitbarstingen. De meeste stemmingsversterkende essentiële oliën worden gebruikt in aromatherapie voor mentale vermoeidheid, stress en angst.

Als fysieke toepassingen de nadruk leggen op uw behoeften, dan kan het gebruik van essentiële oliën die helpen bij uitslag of acne problemen, gunstiger zijn. Het is belangrijk om de juiste essentiële olie te gebruiken, of u kunt zichzelf bevrucht raken van inactiviteit.

Alvorens te kiezen voor een essentiële olie die perfect voor u is, kunt u onderzoeken en lezen van artikelen die verband houden met verschillende essentiële oliën. Sommige essentiële oliën zijn beter als stemmingsverbeteraars. Als u last heeft van depressie of lage zelfbeeld, zullen bepaalde essentiële oliën u helpen om uw geesten op te heffen en uw stemming te vergroten, zodat u tijdens de dag meer actief kunt zijn. U kunt ook een professionele of gekwalificeerde consultant vragen om u te helpen kiezen. Een professioneel kan u helpen kiezen welke essentiële olie snel uw conditie zal helpen met de beste efficiëntie.

Nadat u een essentiële olie hebt gekozen, is het belangrijk om het te testen voordat u het gebruikt. Essentiële oliën mogen nooit worden toegepast zonder een klein gedeelte van de huid te testen. De oliën mogen ook nooit gebruikt worden zonder eerst het extract te verdunnen. Etherische oliën zijn krachtig, zodat ze op de huid kunnen worden gebruikt zonder verdunning kan uitslag of verbranding veroorzaken. Omgekeerd verdun een kleine druppel in een paar milliliter plantaardige olie. Verspreid de essentiële oliecrème op een klein gedeelte van uw huid en observeer voor vierentwintig uur. Als uw huid geïrriteerd of rood wordt, dan kan u allergisch zijn voor die specifieke olie. Gebruik deze methode zelfs voor het verbranden van essentiële oliën voor aromatherapie.

Na het controleren van allergieën is het tijd om de essentiële oliën te gebruiken. Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken. Hieronder vindt u een overzicht van manieren om de essentiële oliën in te ademen of toe te passen voor de verschillende therapeutische effecten. Het is belangrijk om ze te gebruiken zoals ze zijn bedoeld voor de beste voordelen.


Diffuser

Met een diffuser kunt u de essentiële oliën inademen. Zet een paar druppels etherische oliën in de diffuser met water. Sommige essentiële oliën kunnen alleen met de hitte worden gebruikt, dus zorg ervoor dat u de richtingen leest. Een diffuser verdampt de etherische oliën in de lucht en de meeste komen met een timer zodat ze kunnen worden gebruikt tijdens het slapen.


Droge Verdamping

Droge verdamping is een eenvoudiger manier om de essentiële oliën in te ademen. U kunt een paar druppels op een katoenen ruil of weefsel plaatsen en het in de lucht laten verdampen. Als u een snelle, sterke geur nodig hebt, inhaal de geur direct uit de katoenen swap. Voor een minder krachtig effect, laat de etherische oliën op het weefsel of de katoenen swap verdampen en laat het in de algemene omgeving van waar u ongeveer een uur blijft.


Stoom

Stoom is een eenvoudige manier om het essentiële olie aroma in te ademen. Plaats een paar druppels in een dampende kom water. De oliën zullen snel in de lucht verdampen. Leg een handdoek over je hoofd en plaats je hoofd dicht bij de stoom en inhaleer. De frisse geur van de essentiële oliën zal je zintuigen doordringen en je helpen verfrist worden.

The Natural Life

Een reactie plaatsen