111 Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen | Met 4 deze Oliën

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen

Als u aan paniekaanvallen lijdt, begrijpt u de wanhopige pogingen om zich te ontdoen van de vuile aanvallen. De meeste mensen rennen naar een psychiater om medicijnen te verkrijgen, zoals anti-depressiva of benzodiazepinen om de effecten van paniekaanvallen te voorkomen. Beide deze medicijnen kunnen werken, maar zoals de meeste mensen weten, kunnen drugs ernstige bijwerkingen opleveren. Essentiële oliën kunnen helpen om een ​​kalmte te behouden, de kans op paniekaanvallen te verminderen en u een gezonde en natuurlijke manier te geven om paniekaanvallen te bestrijden.

Het gebruik van essentiële oliën kan je zenuwen kalmeren en je helpen om paniekaanvallen te bestrijden. Hoewel u tijdens de aanval de oliën voor aromatherapie kunt gebruiken, is het voordelig om deze eerder te gebruiken voordat u een aanval heeft. Het gebruik van essentiële oliën is een preventieve methode om de paniekaanvallen in de gaten te houden en u gedurende uw hele dag vrede te brengen. Aromatherapie is een veilige en effectieve manier om paniekaanvallen te voorkomen, voordat ze daadwerkelijk gebeuren.

Voor degenen die niet weten wat er precies een paniekaanval is, is het een proces waarbij je emoties je mentale toestand overnemen. Je reageert, paniek, en valt in een stadium van ultieme paniek. U overreageert en uw lichaam vergoedt met zijn bijnierstelsel door adrenaline vrij te geven. Adrenaline is verantwoordelijk voor de spierspanning en de verhoging van de hartslag. Je ademhaling wordt snel en ondiep en je lichaam valt in een toestand van “vecht of vlucht” alsof je gevaar hebt gehad.

Als u gevoelig bent voor paniekaanvallen, kunt u de essentiële oliën in aromatherapie gebruiken in uw kantoor, in uw huis of zelfs als een mild cologne of parfum om het aroma de hele dag door te houden. In het kantoor helpt het u om te gaan met de stressvolle acties die anders een paniekaanval zouden kunnen veroorzaken. Bij thuis kunnen essentiële oliën in aromatherapie u helpen om te ontspannen vanaf een harde dag om kinderen te verzorgen, en het kan u helpen ontspannen wanneer u thuis komt van het werk.

De volgende lijst van essentiële oliën zijn uiterst effectieve manieren om paniekaanvallen te bestrijden. U kunt ze afzonderlijk gebruiken voor hun afzonderlijke effecten of voor het ultieme effect combineren ze om paniekaanvallen te elimineren, te controleren en te kalmeren wanneer ze zich voordoen. De combinatie van Frankincense, Lavendel, Neroli en Ylang Ylang kan u helpen om paniekaanvallen natuurlijk en zonder gebruik van schadelijke medicijnen te bestrijden.

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen

Frankinsence Wierrook
Frankincense

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen: Frankincense

Wierook Frankincense is een belangrijke essentiële olie die betrokken is bij het afwegen en ontspannen van je geest en geest. De exotische plant is in Afrika als een struik met een mooie geur. Het wordt vaak herkend aan religieuze verhalen, omdat het al vele eeuwen een prominent kalmerende plant is. Het diep ontspannende kruid is essentieel voor het verbeteren van je gemoedstoestand en ontspannen van je lichaam.

Lavendel
Lavendel

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen: Lavendel

Lavendel Frans wordt gecultiveerd in Europa als een krachtige essentiële olie die je geest verzacht, ontspant je geest en speelt zelfs als een milde antiseptische. Het is een populaire, zachte en milde geur die een bloeiende aura heeft. Het kan helpen om je pijn en pijn in de spieren te vergemakkelijken en het kan de hoofdspanning van een harde dag verminderen.

Neroli Olie
Neroli

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen: Neroli

Neroli is een gedistilleerde olie uit de bittere oranje boom. De geur is bedoeld om je te ontspannen en de energie niveaus te herstellen naar de juiste niveaus. Het kan helpen om je ziel te verlichten van woede en prikkelbaarheid en het houdt je in om emoties te laten vlammen.

Cananga olie
Ylang Ylang

Gebruik Etherische Olie om Paniekaanvallen te Stoppen: Ylang-Ylang

Ylang Ylang is een sensuele olie die kan volgen van de andere oliën om je ontspanning te helpen afronden. Het is een exotisch aroma dat je geesten verheft en vrede in je drukke geest brengt. Het helpt u ook in een romantische stemming en verhoogt uw algemene vooruitzichten op het leven.
Gebruik deze essentiële oliën alleen of in combinatie, en u kunt de uitbraken van paniekaanvallen zeker uitroeien.

Een reactie plaatsen