111 Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie | Bergamot, Kamille & Neroli helpen

Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie

Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie

Het is een vreugdevolle tijd om een ​​baby te hebben, maar voor sommige moeders gaan ze onverklaarbare verschrikkelijke postnatale depressie door. Postnatale depressie is vandaag de dag beter bekend geworden, omdat beroemdheden aan de geestesziekte hebben geleden. De meeste vrouwen bevatten het gebruik van drugs om de postnatale depressie te bestrijden, maar een gezondere manier om de emotionele ups en downs te helpen bestrijden, is essentiële oliën in aromatherapie. Aromatherapie kan u helpen om uw energie te stimuleren, depressie te bestrijden en uw emoties te evenwichten.

Er is gemeld dat postnatale depressie voortkomt uit stresssnelheden die ervoor zorgen dat hormonale niveaus stijgen. De stijging van hormonen zorgt ervoor dat je emoties onstabiel voelen en kan leiden tot ernstige depressie en angst. Na de zwangerschap kunnen de hormonen steeds hoger worden, waardoor zelfs de kleinste verandering in uw omgeving een episode kan veroorzaken. Etherische oliën kunnen uw stemming stabiliseren, zodat u een betere moeder bent en u kunt genieten van uw kinderen.

Postnatale depressie kan ook worden veroorzaakt door veranderingen in het milieu na uw zwangerschap. Milieuveranderingen kunnen op hun beurt uw hormonen en stemming beïnvloeden. De onevenwichtigheden in je leven kunnen leiden tot stemmingswisselingen als een nieuwe moeder. Etherische oliën kunnen worden gebruikt in aromatherapie, die u kan helpen de verlammende effecten van postnatale depressie te bestrijden. Zij stimuleren je lichaam en geest, verzachten je pijn en pijn en hel je hoofd van de negatieve gedachten.
Om te helpen de depressie te bestrijden, gebruik essentiële oliën in aromatherapie in uw huis zodra u de emoties voelt die u overwinnen. Ze kunnen ook regelmatig als preventieve maatregel gebruikt worden, zelfs om ze in staat te stellen effect te krijgen. Etherische oliën zijn zelfs veiliger dan medicijnen die bijwerkingen of onbekende langetermijnvraagstukken kunnen hebben. Ze zijn ook veilig voor kinderen, en ze kunnen ze zelfs door de dag helpen.

Als u een nieuwe moeder bent en u bent gewoon weer aan het werk, gebruik aromatherapie op kantoor om het bestrijden tegen depressie die u in het kantoor kan overwinnen. Met behulp van de oliën kan u uw emoties evenwichten en u beter met uw collega’s omgaan. Zij kunnen u ook helpen om een ​​betere houding ten opzichte van uw klanten te geven, wat betekent betere klantenservice van u. Als je een baas bent, dan helpt het je ook om met mensen- en medewerkersproblemen om te gaan.

De volgende lijst van essentiële oliën kan u helpen bij het bestrijden van postnatale depressie. Ze zijn krachtige stemmingsversterkers en ze kunnen je gedachten kalmeren en je stemming versterken. U kunt ook de essentiële oliën afzonderlijk gebruiken voor hun individuele toepassingen en voordelen. Gebruikt in combinatie, kunnen ze nog krachtiger zijn en kan uitbraken voorkomen of helpen om het huidige emotionele trauma te verminderen. Bergamot, kamille en neroli zijn drie grote essentiële oliën voor postnatale depressie.

Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie door deze 3 Etherische Oliën

Bergamot olie
Bergamot

Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie door Bergamot

Bergamot is een krachtig extract uit de schil van het fruit. Het heeft een citrusgeur die de etherische olie zo’n krachtig verfrissende aura geeft. De citrusgeur verhoogt je energie in de ochtend en houdt je door de hele dag gemotiveerd. De aromatische geur is oorspronkelijk gebruikt in colognes en parfums, en kan met bijna alle andere essentiële oliën worden gebruikt.

Etherische olie Kamille
Kamille

Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie door Kamille

Kamille Maroc is een krachtige manier om je gedachten te kalmeren en te ontspannen. In combinatie met bergamot kan de essentiële olie je helpen om van de stress en het drukke schema van de dag te ontspannen. Het helpt ook de balans tussen je emoties, zodat je geen gevoel hebt dat je de controle over jezelf verliest. Het kan helpen woedend en prikkelbaar zijn. De essentiële olie in aromatherapie kan ook de depressie doden die verband houdt met postnatale depressie.

Neroli Olie
Neroli

Bevrijd jezelf van Postnatale Depressie door Neroli

Neroli is een verjongende olie die uw lichaam en geest balanceert. Het is een frisse bloesem uit de bittere oranje boom die deze essentiële olie de gezondheidsvoordelen geeft. Het zal bij de andere oliën helpen om je woede te ontdoen en je geest te helpen ontspannen en zich richten op de positieve.

Een reactie plaatsen